Αρχική Σελίδα

CRE electronic technology Co.,LTD

Εταιρικό Προφίλ

Είμαστε CRE, μια επιχειρηματική εστίαση υψηλής τεχνολογίας στην έρευνα & να αναπτυχθούμε, και πάντα παραγωγή και πώληση διάφορων proudcts με τους υψηλούς ακριβείς και υπερβολιούς υψηλός προβολείς απόδοσης δύναμης.

 

Σαν πρωτοπόρο στη βιομηχανία προβολέων των οδηγήσεων, CRE δημιουργεί τον παγκόσμιας ποιότητας προβολέα βασισμένο στην τεχνολογία πηγής φωτός 3LED με το ψήφισμα πραγματικό πλήρες HD 1080P, με τη μέγιστη απόδοση και τη διεθνή προηγμένη τεχνολογία. Μετά από 12 έτη ανάπτυξης, CRE έχει ένα υψηλής ποιότητας ταλέντο, νέες πωλήσεις αγοράς, QC, παραγωγής και μετά από-υπηρεσιών τις ομάδες.

 

CRE κληρονομεί «το ταλέντο μας προωθεί, το προϊόν στηρίζεται στην ποιότητά του και την υπόσχεση-κράτηση στην υπηρεσία» ως ρητό μας. Η στάση προβολέων CRE σε αυτόν τον τομέα και παίρνει επεκταμένη το μερίδιο αγοράς από τη σταθερή βελτίωση που κάναμε στην ποιότητα και την τεχνολογία. Τα τελευταία χρόνια, γινόμαστε η εμπροσθοφυλακή σε αυτόν τον τομέα προβολής που συγκρίνεται στην παραγωγή, την κλίμακα μάρκετινγκ, την οικονομικές αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των προϊόντων.

 

CRE έβαλε πάντα τους πελάτες μας πρώτα, που στρέφουν τις καλές λύσεις για να καλύψει τις απαιτήσεις τους για μια μεγαλύτερες κλίμακα και μια πρόοδο. Έχουμε προσπαθήσει στην ανάπτυξη της μεγάλης αναλογίας τιμών απόδοσης ως στόχο μας για να διατηρήσουμε την ηγεσία μας στον τομέα προβολής μέσα.

 

Στο μέλλον, CRE όπως πάντα να είναι δεσμευμένο στην έρευνα και την κατασκευή των οπτικών τμημάτων υψηλής ακρίβειας, νέα υλικά, εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα 4k υψηλή - ποιοτικός προβολέας, ο αρχικός προβολέας κινηματογράφων 2.35:1 επαγγελματικός, εφαρμογή OLED, οδηγώντας σχέδιο ασφάλειας αυτοκινήτων, καταναλωτικά ηλεκτρονικά όπως το φορητό τρισδιάστατο σύστημα, ιατρικός εξοπλισμός όπως το ενδοσκόπιο. Με την ανάπτυξη CRE, μπορούμε να συσσωρεύσουμε όλο και περισσότερα ταλέντα για να μας ενώσουμε.

 

Επιλέξτε CRE, πάρτε τον κόσμο!

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2004: CRE βρέθηκε από τρεις μετόχους και τρεις ομοϊδεάτες ανθρώπους, και ανέπτυξε τον προβολέα cr640-ΑΜ ψηφίσματος 640*480 της εγχώριας βιομηχανίας πρώτο.

2005: Προωθημένος εσωτερικός προβολέας υψηλός-φωτεινότητας LCD cr680-ΕΓΏ και gqx640-ΕΓΏ σειρά.

2006: Όλη περασμένη η προϊόντα πιστοποίηση Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, και προωθημένος έναν ημι-πλαστικό προβολέα CR80SPL κατοικίας υψηλότερων προτύπων (μέχρι 800Lm).

2007: Η πρώτη γενεά CRE της πλήρους gqx-ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ '60 κοχυλιών σχηματοποίησης εγχύσεων βγήκε

2008: Gqx-60AT και μια νέα γενιά του μικρού μεγέθους, x100-ht προβολέων υψηλός-φωτεινότητας LCD βγαίνει.

2009: CRE είναι ο πρώτος κινεζικός κατασκευαστής προβολέων που χρησιμοποιούν την πηγή φωτός των οδηγήσεων αντί της υδράργυρος-περιλήφθείης πηγής φωτός. CRE- X102/103/105 είναι η πρώτη γενιά μας προβολέων των οδηγήσεων. Τον Απρίλιο, συμμετείχε την άνοιξη έκθεση ηλεκτρονικής Χονγκ Κονγκ για να επεκτείνει την υπερπόντια αγορά.

2010: Η σειρά CRE X2 προώθησε και για να είναι ένα θαύμα αγοράς στους εσωτερικούς προβολείς (που πωλούνται 300.000 μονάδες), και ανέπτυξε τον παγκόσμιο πρώτο 3LED+3LCD FHD προβολέα. Συγχρόνως, υποστηρίξαμε το πρόγραμμα «ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΤΕ» Hunan της TV.

2011: Η σειρά CRE X15 (720P) απελευθερώθηκε και έγινε ο προμηθευτής cOem της Ιαπωνίας EIKI επιτυχώς.

2012: Ο προβολέας CRE X1000 3LED+3LCD FHD αντικαταστάθηκε από CRE X2000 λόγω του υψηλού κόστους και της περίπλοκης τεχνολογίας.

2013: CRE έγινε κατασκευαστής έχει και 3LCD και την τεχνολογία DLP μετά από NEC και τη Panasonic, επίσης ένας εφαρμοσμένος κατασκευαστής πηγής ακτίνας λέιζερ νωρίς μετά από Casio και BENQ.

2014: Η Κίνα πρώτο laser+LED που αναμιγνύει τους προβολείς σειράς πηγής φωτός X2500 έκανε έξω, στο τέλος φέτος, οδηγημένος λέιζερ προβολέας X3000 που έγινε έξω, ίδιος τεχνικός X2500 αλλά με τη φτηνότερη τιμή.

2015: Πωλημένη 150.000 μονάδες προβολείς επιχειρησιακής διδασκαλίας XGA σε μια από τις νότιες ασιατικές χώρες, το Μάρτιο, η επίσκεψη CRE ιδρυμάτων σχεδίου τεχνολογίας της Οξφόρδης επικοινωνεί επίσημα για τη βαθιά έννοια σχεδίου του προβολέα 3LED+ 3LCD.

2016: Προωθημένος προβολέας X8000, υψηλή επίδοση υψηλώτερης τεχνολογίας 3LED+3LCD CRE για το εγχώριο θέατρο.

2017: Μια νέα γενιά του προβολέα X1800 εκπαίδευσης των οδηγήσεων γεννήθηκε, με την υψηλή φωτεινότητα 3800 μονάδες λούμεν.

CRE electronic technology Co.,LTD CRE electronic technology Co.,LTD CRE electronic technology Co.,LTD CRE electronic technology Co.,LTD
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : CRE

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 40,000,000-60,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Προβολέας εγχώριων θεάτρων οδηγήσεων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Προβολέας εγχώριων θεάτρων οδηγήσεων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Προβολέας εγχώριων θεάτρων οδηγήσεων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Προβολέας εγχώριων θεάτρων οδηγήσεων για τις πωλήσεις